<< April 2017 >>
Ma Ti On To Fr

I dag:

Velkommen

Velkommen til Kajakklubben Skjolds hjemmeside. Har du forslag til eller problemer med siden kan du kontakte Thomas Stagaard Jensen på webmaster@kajakklubben-skjold.dk

Infomøde for nye roere i 2017 - nyt møde

Nyheder fra bestyrelsenTorsdag den 20. april 2017 kl 19 holder vi endnu et informationsmøde for den kommende sæsons nye roere.
Mødet tager 1-1½ time.

Det er en fordel at melde sig til mødet, da "først til mølle" princippet gælder.
Se evt. under "Bliv medlem" og send os dine oplysninger.

Vel mødt!

Forårstur til Silkeborg 2017

TurudvalgetJuhu! Foråret er i luften,- og dermed tiden for vores første fælles klub kajaktur.

Lukket for tilmeldinger

Hvis du ønsker at eftertilmelde er skal vi have det godkendt hos turarrangør MKC inden tilmelding.

kontakt Rita, gerne på sms
Turen forgår den 22.4 og den 23.4. på Silkeborg vandrehjem. Samme koncept som tidligere.
Prisen pr. person er:
655 kr i 3-6 Pers. værelse.
755 kr i dobbeltværelse.
Prisen er incl overnatning/rengøring samt forplejning (kaffe-kagebord lørdag, middag lørdag aften,- dog uden drikkevarer, morgenmad søndag incl. frokostmadpakke).

Meldelding sker ved at indbetale til Rita på MobilePay 40744081 eller konto 5075 1402574
senest den 16.3.

Husk også at skrive dig på listen for kørsel eller ikke kørsel: Link til liste

Der er kun reserveret 28 pladser samlet for alle klubber efter princippet "først til mølle". Så Tilmeld straks, så du er forest i køen.

Nyhedsbrev, marts 2017

Nyheder fra bestyrelsenÅrets første nyhedsbrev er på banen.

Med vigtige datoer og kurser.

Generalforsamlingen 2017

Nyheder fra bestyrelsenNu ligger det godkendte referat under "Downloads" i menuen til venstre og fin det under "Generalforsamlinger"
- eller den lettere version klik her

:) Anne Mette

Adgang til at ro på Brabrand Rostadion

Nyheder fra bestyrelsenBrugerudvalget, der repræsenterer alle ro- og kajakklubber, på Brabrand Rostadion administrerer nøglerne til stedet. Nøglen koster 150 kr. samt et årligt beløb på 100 kr. som Skjold opkræver.

Nøglen er personlig og fås ved henvendelse til Morten på mail: morten@havrebakken.dk. Send oplysninger om navn, klub og mobil og send mailen cc til Viggo. Morten vil oplyse dig om forhold omkring nøglen og brug af Rostadion.
Kajakker og tilhørende udstyr oplyses af Skjold. En rundvisning kan fx aftales.

For at få en nøgle skal man være friroet og have lidt yderligere roerfaring (200km).
Som nøglebærer bliver man indkaldt til to årlige rengøringsdage - forår og efterår - på Rostadion.

Skjolds forældregruppe på Facebook

Børne-ungdomSærligt til forældre til alle vores aktive børn og unge. Se Skjolds forældregruppe på Facebook.

PARADISLØBET 7. MAJ

MotionHusk tilmelding til Paradisløbet 7. maj i Silkeborg.
Sidste tilmelding 25. maj på opslag i klubben.
Se mere på Silkeborg kajakklubs hjemmeside: silkeborg-kajakklub.org

Rosystemet indeholder nu oversigtskort

NyhederDer er nu lagt land-/søkort ind på alle standardturene i rokortet.
Mvh Niels
Siden dannet på: 0.01 sekunder