Mandagsholdet 60+

 

Kajakfællesskabet 60+ mandag morgen - med en bred vifte af muligheder

Og om lidt er kaffen klar... sådan lyder det hver mandag morgen året rundt, når de morgenfriske kajakroere mødes kl. 8.30, omklædte og klar til at gå på vandet. Mod nord eller mod syd, ja, det afhænger lidt af vejret eller tilfældighederne, men afgjort er det, at turen afsluttes med et bad - måske både havbad og brusebad. Er vinden for bidende og bølgen for høj, snøres løbeskoene og kursen sættes mod Vejlby Hage i passende løbetempo. Pulsen skal op uanset vejret. Nogle lader kajakken ligge og løbeskoene stå. En hyggelig vandretur langs stranden giver også god motion. En sæl på stenene ved Vejlby Hage eller på en af broerne giver stof til snakken under kaffen hjemme i klubhuset.

Kaffen er klar kl. 10.00. Her mødes alle, de morgenfriske, morgenvandrerne og de, der ikke lige nåede tidligt op. Lækkert brød, ost og måske hjemmelavet marmelade. Her kan man blive opdateret på lokale såvel som den store verdens nyheder.

Efter kaffen er tiden din egen. Dagen er stadig lang og de, der ikke tog med morgenholdet, finder nu kajakken frem - indimellem sniger en enkelt dobbeltgænger sig med på holdet. Ingen skal nå hjem til fælles kaffebord, så turen går mod fjerne horisonter.

Som kajakroer er man på vej mod nye horisonter. En tur til Silkeborgsøerne, Mols, Moesgaard Strand, Mariager Fjord m.m. hører også med i programmet.

For en kajakroer ligger sikkerheden altid lige i baghovedet. En gang om året opdaterer vi hinanden med øvelser på vandet i makkerredning, kæntringsøvelse og tømning af kajakken.

Kajakåret begynder med en nytårskur og afsluttes med en julefrokost.

Vi byder gerne flere velkomne i et godt fællesskab.