Sommertur

Sommerturen i 2022 går til søerne omkring Silverlake Camp i Sverige. Silverlake ligger i nærheden af byen Bengtsfors i Dalsland – ca. 200 km nord for Göteborg.  

Sommerturen 2022 foregår i uge 28 fra søndag den 10. juli til søndag den 17. juli. 

I Dalsland er der store søer med lækkert rovand, der giver mulighed for lange dagsture eller flere kortere ture i løbet af dagen. Som bonus kan man bade fra klipperne og plukke bær i pauserne og se bævere og elge om aftenen. 

Som oftest tager vi på ture i større eller mindre grupper, hvor man på forhånd har diskuteret vejret og lagt en passende rute. Udbyttet af turen bliver bedst, hvis man har roet nogle km på forhånd og gerne over længere distancer. Dagsturene er for det meste på 20-45 km. Man kan sagtens ro kortere distancer, men da bliver det ofte på egen hånd. Som uerfaren kajakroer bør man finde en erfaren makker at ro sammen med. 

Vi kører i bil derop og tager færgen Frederikshavn-Göteborg. Overnatning foregår i telt på campingpladsen Silverlake Camp (https://www.silverlake.se/silverlake-camp.html). 
Mad og telt står man selv for. På campingpladsen er der adgang til køkken med køleskab og fryser. 

Alle friroede medlemmer er velkomne. Jo flere, jo hyggeligere! Børn under 18 år skal dog have en ledsager med/aftale med en erfaren ro-makker. 

Prisen for turen bliver omkring 2.000 kr. pr. person, som dækker færgebilletter, camping og brændstof.  

Mere info følger når vi nærmer os. Omkring april/maj 2022 vil vi arrangere et planlægningsmøde, hvor detaljerne for turen besluttes.  

Hvis du vil høre mere om Skjolds sommerture, kan du bl.a. kontakte Axel, Anne Mette og Nanna. 

Tidligere sommerture

  • 2021: Sønderborg, DK
  • 2020: Plön, Tyskland
  • 2019: Priepert, Tyskland
  • 2018: Silverlake, Sverige
  • 2017: Fürstenberg, Tyskland
  • 2016: Silverlake, Sverige